JN ByggTeknik AB logga

Välkommen till
JN ByggTeknik AB

Tillbyggnader: Takhöjning, bastu eller altan?

Vad du än planerar för tillbyggnad så kan du anlita oss för att göra jobbet. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom branschen. Kanske du önskar bygga en härlig altan, en fin bastu eller bygga ut ert hus? Titta gärna på vår Facebooksida eller Instagramsida där vi delar med oss av bilder och uppdateringar från våra arbetsdagar och uppdrag. Tillbyggnader av alla slag hör till våra mest vanliga uppdragsförfrågningar, så tveka inte att höra av dig med just ditt planerade projekt. Vi ser fram emot att göra verklighet av din vision!

Lösvirke: Vi hjälper dig att förverkliga din dröm

När man bygger nytt kan man antingen sätta samman ett hus med förbyggda byggsektioner eller så bygger man från grunden med lösvirke. Det här kan innebära många utmaningar men ger dig också en stor frihet att verkligen skapa ett hus utifrån en egen plan och vision. Vi har lång erfarenhet och mycket kunskap kring detta och lösvirkeshus tillhör ett av våra expertområden. När du anlitar oss bistår vi med vår expertis så att det blir bästa möjliga lösning och ett resultat du blir nöjd med.

Inomhus- och utomhusrenoveringar

Vare sig det handlar om ett byggprojekt inomhus eller utomhus så har våra snickare bred kompetens och löser det allra mesta. Du kan exempelvis anlita oss för takhöjning eller takbyte. Ett av många roliga uppdrag var att göra om ett radhusgarage till ett extra sovrum, så egentligen handlar det om vad just ni har för behov och kreativa visioner. Anlita oss för att få hjälp av professionella hantverkare. Tveka inte att höra av dig till oss med just ditt bygg- eller renoveringsprojekt!